sundeer logo

Támogass minket!

Napszarvas olyan közösség, amelynek sikerült új hidakat építenie az résztvevők között, megnyitva egy nagyon szép és erőt adó csatornát.

A közösségként való növekedés és egymás támogatása egy ima, amely tettekké válik, ahogy egyre jobban összekovácsolódunk. Különböző kultúrákat és hagyományokat ismertünk meg, amelyek képviselői megtiszteltek minket részvételükkel az évek során.

Célunk

Ezért történeteket mutatunk be nektek, melyeket e linkeken keresztül ismerhettek meg és amelyek elmesélik különböző közösségek erőfeszítéseit hagyományaik és Földanyánk védelmében.

Így támogatjuk a Napszarvason részt vevő tudásőrzők küzdelmét és munkáját.

Napszarvas független rendezvény, melyet a belépők bevételéből tartunk fenn kezdettől fogva. Családias, emberi hangulatát megőrizzük, sosem lesz nyereség központú üzleti vállalkozás. Ennek érdekében tisztelettel és köszönettel fogadjuk az adományokat azoktól, akik támogatnának minket. Az így kapott összeget a tanítók utazási költségeire és a Napszarvas további fejlesztésére tudjuk fordítani.

Shirley Krenak, őslakos aktivista, tudásőrző és a Föld őre Brazíliából. Tavaly csatlakozott hozzánk a Napszarvason, és erővel, inspirációval töltött fel bennünket.

Az aktivista lét élő örökségét hagyta ránk Földanyánk védelméért és gondozásáért, imájában arra emlékeztetve, hogy „a folyó bennünk árad…”

Szeretnénk megosztani drága brazil Shirley Krenak adománygyűjtő linkjét, amelyen keresztül az Ytchó Ytchó Krenak törzs szertartásterének újjáépítését támogathatjuk.

Információ az iskoláról, amelyet Shirley vezet Brazilíában.